Care-i treaba cu e.l.f?

Am aflat de e.l.f din Cool Girl. (Da, citesc Cool Girl -__-‘) Ştiţi pagina aia cu Smart Beauty? Aia cu produse cosmetice la preţuri de până în 100 RON or smth like that. Mă rog, făceau reclamă la pensule.

Intrai pe site la ei. 8 lei fiecare chestie? Skeptical me was skeptical. Dar mi-am comandat, totuşi, câteva produse. Nimic major, câte o chestie din fiecare.

În primul rând, vorbind de preţuri, cred că sunt atât de mici pentru că nu pun mare accent pe ambalaj, produsele au un gramaj destul de mic comparativ cu cel standard, dacă există aşa ceva şi pentru că sunt online. Aşa că ne scutesc de adaos comercial şi ce-o mai fi pe-acolo.

În al doilea rând, situaţia e cam cu hit & miss. Mai cu detalii, din ce am încercat eu:

oja e ok. Ţine 3-4 zile până să…sară de pe unghii. La o adică, la mine nici O.P.I nu ţine mai mult.

rujurile sunt printre preferatele mele. Nu usucă, nu se întind, nu se şterg. Asta cu bază de creion, ofc.

fardurile – nu. Am avut ghinionul să dau de două ori peste nişte chestii prăfoase şi sclipicioase şi nepigmentate şi le-am evitat.

pensulele sunt printre produsele mele preferate de la ei. Am auzit destule fete plângându-se că au un miros ciudat, că le cad perii sau alte treburi. Nicio problemă la mine. Niciodată. Se spală ok, nu năpârlesc, nu miros. And they’re cheap.

glossurile au ajuns toate la maică-mea. Eu nu suport glossul din principiu, dar cele de la elf sunt mai lipicioase decât restul (îh) şi sunt cam incolore. Sunt incolore. Punct. (Vorbesc de cele din gama essential, nu le-am încercat încă pe cele studio.)

 

Eu mă întorc la ei în fiecare lună pentru pensule, blotting sheets, primer pentru ochi (atât essential cât şi mineral sunt ok), eyeliner şi bureţei. Plus alte chestii care variază în funcţie de starea mea de spirit, dar ăstea-s la bază.

Părerea mea e că se merită, serios. I mean, nu pierzi mare lucru şi, până la urmă, s-ar putea să-ţi placă. O singură chestie. E recomandat să cauţi swatch-uri pe net înainte să cumperi pentru că nu se potrivesc niciodată culorile de pe site cu realitatea. Şi vorbesc aici de diferenţe majore.

 

Dacă nu ţi-e lene, împărtăşeşte-ţi povestea cu elf aci’. Să mai vază omu’ şi alte păreri.

 

1 Comment

 1. Alisa
  Jun 4, 2013

  Hey :* Uite ca am ajus pe la tine… (:
  Cu rujurile sunt perfect de acord cu tine… doar ca eu imi gasesc greu nuantele potrivite plus ca ma simt prea “classy” cu ruj … si nu prea port
  Pensulele… pai cele de fata sunt groaznice!! :)) dar cele de ochi sunt cele mai bune incercate pana acum 😡
  Fardurile… pentru mine care ma machez foarte rar sunt tocmai ce trebuie :*
  Te pup si iti urez mult succes :*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *