High end vs. drugstore

High end vs. drugstore

1st

Obişnuiam să fiu îndrăgostită de brandurile high end. (Încă sunt, dar asta-i partea a doua).

Dar, ca o studentă fără job ce sunt, nu mi-am permis în fiecare lună Lancome, Urban Decay şi Channel. Şi astfel am aflat că firmele drugstore pot înlocui cu succes chestiile atât de scumpe încât îţi fac buzunarele să plângă.

În primul rând, am descoperit că se merită mai mult să dai banii ăia mulţi pe produse de skincare decât pe makeup. Ce-i drept, eu am şi un ten de tot rahatul,  cu fiţe de adolescenţă.

Dar.

Revlon Colorstay e superb când vine vorba de fond de ten. O groază de nuanţe, rezistă eroic în căldură, nu mi-a făcut niciodată faţa să arate ca un câmp minat.

Rimmel’s Scandaleyes şi Max Factor’s 1000 calories sunt cele mai mişto (da, folosesc cuvântul ‘mişto’, nu mă judecaţi) mascara EVĂR.

L’Oreal Infallible Eye Shadows sunt geniale – pigmentate, neprăfoase şi…mneh. Nu prea ai ce altceva să ceri de la un fard de ochi.

NYX are un blush genial.

Ruj Revlon all the way. Au culori superbe şi argh! Black Cherry for the fucking win.

Şi să nu uităm de E.L.F la care mă întorc în fiecare lună să îmi refac stocul de bureţei, blotting sheets şi să-mi mai iau câte o pensulă. Pentru că eu nu am avut niciodată probleme cu pensulele lor.

 

Bineînţeles, aş putea să plâng două zile după o trusă Benefit sau The Balm pentru că AU AMBALAJE ATÂT DE DRĂGUŢE!

Dar până ajung la salariul meu cel cu 6 cifre, nu vociferez prea mult.

 

 

Curiozitate: E vreun produs drugstore pe care să îl preferaţi în faţa unuia high end?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *