Summer must-haves

Iacătă că a venit şi vara. Ceea ce, pentru mine, înseamnă schimbarea aproape completă a rutinei de makeup şi skincare.

Ce nu poate lipsi din port fardul meu de vară?

Cremă cu SPF – eu sunt obsedată de SPF. Tot anul. Dar vara, în mod special, mă tem fizic să ies din casă fără cremă cu SPF pe mine. Nu cred că protejarea împotriva razelor UV ar trebui să se oprească strict la faţă. Eu mă şi bronzez imediat, ce-i drept, şi arăt ca un tractorist cu urme de tricou când ajung acasă. So yeah. My choices: Iwostin Solecrin SPF 50 – face, Gerovital Sun SPF 50 – body, Nivea Sun Protection lip balm, Uriage SPF 50 stick.

 

Blotting sheets – dacă nu te-ai gândit până acum să apelezi la şerveţele absorbante, recomandarea mea este să o faci. Rolul lor este de a absorbi tot sebumul şi de a-ţi lăsa faţa curată şi mată fără a-ţi fute tot machiajul. Serios, sunt nişte…minuni mici din hârtie. Eu le folosesc pe cele de la ELF pentru că îşi fac treaba bine la un preţ sub medie.

 

Apă termală – voi fi sinceră cu voi. Nu ştiu exact la ce foloseşte apa termală. Nu m-am lămurit niciodată. Tot ce ştiu este că ador chestia asta în zilele în care, efectiv, simt că faţa mea are temperatura cazanelor din iad. IT’S REFRESHING AS FUCK. Până acum nu am folosit decât apa de la La Roche Posay şi Oxyance. Amândouă au făcut acelaşi lucru: mi-au calmat epiderma suferindă din cauza soarelui.

 

Gel de curăţare refreshing – nu îi pot spune ‘răcoritor’ sau ‘revigorant’ pentru că nu-mi place cum sună. Dar. Cu cât mai mentolate chestiile pe care le pun pe faţă, cu atât mai bine pentru confortul meu. Vara asta am mers, so far, pe The Body Shop Tea Tree Oil Foam Cleanser, după ce l-am încercat la o amică şi a fost dragoste la prima vedere şi Garnier Pure Cleanser peste care am dat din greşeală şi pe care îl ador. De ce? Pentru că sunt vag mentolate and I fucking love thi shit.

 

Fard rezistent la apă – dermatograf, mascara, blush – absolut orice pun pe faţă trebuie să fie waterproof pentru că transpir ca un porc. Nu ştiu dacă porcii transpiră, dar nu-mi pasă în momentul de faţă. I just want waterproof makeup.

 

Primer – şi pentru faţă şi pentru ochi şi pentru absolut orice. Dacă există o substanţă care să îmi ţină fardul pe piele şi să-mi împiedice faţa să arate ca o oglindă din cauza sebumului, o voi cumpăra cu siguranţă. Pentru că motive.

 

Adevărul e că oricum am încetat să mai ies din casă atât de des lately (vacanţă, yayus), dar îmi place să mă plâng de căldură.

 

Now you tell me, care sunt produsele tale must have pentru vară?

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *